top of page

20.godina Bennifer Sage - da li se slomljeno srce može ponovo zalepiti?

Updated: Jul 31, 2022


PIŠE: Jelena ĐOKIĆ

CAP ISAR profesionalni astrolog

Astro terapeut, Bahov praktičar, Energetski psiholog


Pre dvadest godina započela je njihova ljubav. Bili su jedan od najomiljenijih svetskih parova, od 2002-2004. Od prvog poljupca u julu 2002, preko njegovog pojavljivanja u njenom prvom velikom hitu „Jenny from the Block“ do vrtoglavo visokog honorara koji je magazin "People" platio za 9 zajedničkih fotografija po tada ekstremnoj ceni od 75.000 dolara, J.Lo i Ben Aflek su večita medijska inspiracija.


Par koji je vrlo brzo postao Bennifer, jedna duša, a dva tela imao je velike planove. No, Univerzum je drugačije promešao karte. Kao grom iz vedra neba osvanula je vest da su dan pred venčanje, odložili ceremoniju, da bi 22.januara 2004. stiglo saopštenje da su raskinuli veridbu. Za godinu dana oboje su se našli u drugim brakovima, ona sa latino zvezdom Markom Entonijem, kome je rodila blizance, a on sa koleginicom Dženifer Garner za koju se šuškalo da je razlog njihovog razlaza.


Brak J.Lo i Entonija potrajao je deset godina, a Ben je sa Garnerovom ostao nešto duže. Posle troje dece i neuspšenog odvikavanja od alkohola i kocke, brak se raspao 2018.godine.


Kako su se Lopezova i Aflek naglo rastali, tako su se i naglo spojili prošle godine. Ovog aprila su se ponovo verili, a 17.jula 2022. venčali tajno u Las Vegasu.


Tumačeći njihove uporedne horoskope pokušala sam da dam vidjenje njihovog odnosa i odgovor da li je slomljeno srce moguće ponovo zalepiti, kao i da li će ovaj put njihov odnos opstatii ili ima rok trajanja?






Prva latino amerikanka milijarderka, pop diva i glumica Dženifer Lopez rodjena je 24.jula 1969.godine u Bronksu, u državi Njujork. Vreme rodjenja nije poznato, pa sam uzela za posmatranje Sunčev horoskop. To je tehnika koju astrolozi koriste kada ne znaju tačno vreme rodjenja, pa postave Sunce na ascendent – to je zapravo trenutak kada je svanula zora i kada se formirala namera Univerzuma za taj dan.

Prvo gledamo Sunce jer je ono definisalo i ascendent u Sunčevom horoskopu. Dominantno je, u svom sedištu u znaku Lava na 1.stepenu, stepenu koji se vezuje za znak Ovna, što u mnogome opisuje Dženifer. Gde god da se pojavi sija, prva je u mnogo čemu, pionir u plesu, scenskom pokretu, nastupima, žena koja je snimila više od 40 filmova, a prvi „Selena“ je bio daleke 1997. Trenutno je na Netflix-u veoma gledan njen dokumenatarac nazvan „HalfTime“ gde se mogu videti svi njeni usponi i padovi. U njemu vidite ženu, kojoj je najveća motivacija da svakoga dana bude bolja nego juče, ženu koja vodi veliko preduzeće, brine o svojim zaposlenima, posvećena je porodici, ženu koja pomera granice jer je prva latino amerikanka koja je stigla na mesto broj 1 po zaradi – ona zaradjuje 40 miliona dolara godišnje, a njena imovina je procenjena na 400 miliona dolara. O njenom uticaju govori podatak da je pevala na inaguraciji poslednjeg izabranog američkog predsednika zbog jakih konekcija sa Kamilom Haris, takodje latino amerikankom koja ima velike ambcije da bude prva latino amerikanka predsednica Amerike.


Ko je Dženifer Lopez iz ugla astrologije?


Sunce u Lavu obrazuje konjukciju sa Merkurom u Lavu (orbisa 2). Konjukcija je jedini aspekt koji mogu da obrazuju ova dva tela. On govori o visokom nivou inteligencije koju J.Lo poseduje. Ovo je ujedno, snažan kod u ženskom horoskopu za više muževa, ali donosi i brakove sa razvedenim muškarcima, ili onima koji su non stop na putu. Merkur u Lavu dao joj je da se jasno izrazi. Najčešće ga imaju veoma kreativne osobe, okrenute sceni, muzici, glumi i zabavi, za šta je ona sinonim.



Sunčev horoskop Dženifer Lopez

Merkur u Lavu obrazuje egzaktan vatreni trigon sa Marsom u Strelcu, a taj aspekt joj donosi brzinu, oštrinu uma i misli. Voli da udje u raspravu i izlazi kao pobednik, ima snažan stav i vatreni je govornik. Zbog ovog aspekta bih mogla da očekujem da je vidim u svetu politike, a mislim da ima ambicije u tom segmentu, posebno jer je postala aktivna kroz humanitarni rad. Ona i njena sestra osnovale su 2009.fondaciju koja pomaže bolesnoj deci. Njena ćerka Ema je imala zdravstvenih problema svega 3 nedelje po rodjenju, što je Dženifer inspirisalo da pomogne koliko god može da ni jedno dete u svetu ne bude bolesno. Izuzetni su joj refleksi i brzina pokreta, što se posebno ogleda u plesu jer se u Marsu u Strelcu krije njena energija. Sa ovim aspektom fokus se povećava sa rastom brzine, a J.Lo verovatno voli brzo da vozi. Snažan je autoritet za decu, što se može videti i u njenom dokumentarcu „Halftime“ tokom saradnje sa malim latino plesačicama.


Sunce u Lavu obrazuje vatreni trigon sa Marsom u Strelcu pa se tu krije opis kakve muškarce i muževe bira, jer Mars u ženskom horoskopu opisuje kakvi nam se momci dopadaju, dok Sunce opisuje kakvi su nam muževi. Ovo je tipično muški aspekt, koji nosi jaku volju za životom. Ovo je aspekt pobednika, koji čuva život osobi. J.Lo je osoba jakog karaktera i velike sile. Njoj odustajanje nije opcija, a njen život je vojska, odlično organizovan i okrenut ispunjenju ciljeva. Upravo takve muškarce i voli. Vatrene, uspešne, popularne, pevače i glumce (Sunce u Lavu).


Sunce u njenom horoskopu obrazuje još dva lepa aspekta. Prvi je sekstil sa Jupiterom u Vagi, donosi joj veliku protrežiranost od strane muževa i autoriteta, od svih ljudi na položaju, uglednih ljud, stranaca i mentora. Donosi joj život u obilju i sa ovim aspektom uvek treba biti okrenut ka velikim i skupim stvarima,što je za J.Lo tako tipično. U ženskom horoskopu ovaj aspekt donosi bogate muževe, a primera radi njen prethodni suprug, latino zvezda Mark Entoni ima bogatstvo procenjeno na 80 milijardi dolara. Njen aktuelni muž, glumac Ben Aflek po filmu zaradjuje 15 miliona dolara, pa vidite da ovaj aspekt baš lepo radi.


Sunce u Lavu obrazuje sekstil sa Uranom u Vagi što J.Lo čini izrazitim individualcem. Ovaj aspekt daje originalne ljude, koji znaju šta hoće, koji su svoji i nezavisni. Takve i muževe bira, obzirom da je Sunce u ženskom horoskopu slika muža. Zanimljiv podatak je da žena sa ovim aspektom naglo ulazi u brak, a J.Lo se do sada 4.puta udavala. Primera radi u aprilu ove godine su se verili Ben i ona, da bi se venčali verovatno iznenada 17.jula 2022.u Las Vegasu. E sad, sa ovim aspektom mnogo su bolje veze dok su slobodne, ali se aspekt ispucava ako se žena uda za razvedenog muškarca.

Sunce (suprug) je u znaku Lava u svom sedištu, tako da nema dispozitora, tako da nju jedino zanimaju, kao i svaku drugu Lavicu najuspešniji i najpopularniji muškarci. Drugi kod nje nemaju šanse.

Analizirajući Jenifer Lopez, ne mogu da se ne dotaknem aspekta koji obrazuje njen Mesec jer se tog dana menjala pozicija Meseca – pola dana je bio u Škorpiji, a pola u Strelcu, a ja nemam tačno vreme rodjenja. Ova dva znaka su potpuno drugačija, pa shodno tome neću obraditi aspekte Meseca.


Ali, zato hoću aspekt Venere u Blizancima koja ima kvadrat sa Plutonom u znaku Device orbisa 5 (ljubav, brak, deca). O, la, la. Ovaj aspekt nikada nije lagan u ljubavnim odnosima. On donosi fatalne veze, koje se završavaju u mržnji, a zbog magnetične prirode Plutona nije ih lako završiti. Fatalnost i strasti ubijaju ljubav sa ovim aspektom. Sećate se njenog verenika, Aleksa Rodrigeza sa kojim je 15.4.2021. raskinula veridbu nakon četiri godine i vereničkog prstena od 1 miliona dolara? Prevario je sa drugom ženom, baš kao i što se šuškalo da ju je Ben prevario sa koleginicom Dženifer Garner, koju je oženio godinu i po dana nakon prekida veridbe sa J.Lo i sa kojom je dobio troje dece.


Jak je aspekt Merkur u Lavu kvadrat Saturn u Biku kod nje i donosi joj stalne brige, posebno kad su deca u pitanju, a sa ovim aspektom je teško ostala u drugom stanju i to zahvaljujući VTO.


Kakav je Ben Aflek iz ugla astrologije?



Za slavnog glumca postoje podaci o vremenu rodjenja, te vidimo ascendentalnog Raka, kome je vladar horoskopa Mesec u Škorpiji u 5.kući, u egzaktnom vodenom trigonu sa vrhom 1.polja. Kada je vladar horoskopa u 5.kući to su osobe koje nisu za ozbiljan odnos, već oni koji radije izlaze da se zabave nego što su odani porodici. On je šarmantan, prijatan, voli umetnost, sport i zabavu – to je sve Ben.


Mesec ima harmoničan aspekt – vodeni trigon sa Venerom u Raku što ukazuje da voli žene koje sede kući i radjaju mu decu, u šta se skroz uklopila njegova bivša supruga, glumica Dženifer Garner.

Ove dve planete, Mesec i Venera posmatraju se u muškom horoskopu jer se u njima krije opis devojaka koje ga privlače (Venera) i žena koje ženi (Mesec). MNOGO JE LEPŠA VENERA U RAKU, NEGO MESEC U ŠKORPIONU AKO MENE PITATE, pa bolje prodju njegove devojke nego žene.




U principu, Ben voli radosne i srećne žene. Sa trigonom Venere i Meseca on je neko ko je rodjen za umetnost i javne nastupe. Ovaj aspekt mu donosi popularnost kod žena, ali i naklonost njegove majke za snajke. Ovo je kod za srećan brak sve dok žena ne udje u kvadrat sa Merkurom i počne da zanoveta, ili narodski rečeno džvanjka, da zamera. Mesec u Škorpionu nije lagan, naročito kada se nadje samo 1 stepen udaljen od stepena pada Meseca i egzaltacije Plutona (3.stepen Škorpiona). Njegove supruge umeju da budu detektivi, sumnjičave, posesivne, teški kritičari. Umeju da kažu reči koje mu povrede dušu, umeju da puste otrov verbalno kad ne treba. Sa ovim aspektom izvesna su i ogovaranja od strane bivše žene.


Kod Bena se ponavlja aspekt koji ima i J.Lo a to je kvadrat Venere i Plutona. Očito ih je taj aspekt spojio ponovo nakon što je ona raskinula veridbu sa Aleksom Rodrrigezom.


Ben je u braku sa Garnerovom bio od 2005 – 2018. godine. Obzirom da je ona njegova prva zvanična supruga, brak sa njom posmatramo iz 7.kuće (vladara 7.kuće, aspekata, znaka u kom je vladar i i dispozitora), dok njegov drugi brak posmatramo iz 9.kuće (vladar 9.kuće, aspekti, znak vladara i dispozitor).

J.Lo je kao njegova druga žena prikazana vladarom 9.kuće Uranom na vrhu 5.kuće u Vagi i Saturnom u Blizancima u 12.kući u vazdušnom trigonu. Obe kuće, 5. i 12. se posmatraju u karmičkoj astrologiji kao kuće vezane za prošli život, te se kroz njih vidi lice i naličje odnosa. Kroz ovaj aspekt vidimo da mu je brak sa njom došao u trenutku kada mu se značajno menja život. Inače, ovaj aspekt je odličan za astrologe, tako da bih mogla da zaključim da je J.Lo savetovala astrologa po pitanju ulaska u ovaj brak, a možda se i sama zainteresovala za proučavanje astrologije. Dodatno Saturn obrazuje sekstil sa Suncem što je znak stabilne volje i žene koja stiče položaj i čast kroz vreme, a to je slika supruge kojoj slava raste u vremenu, kao i dugovečne žene. Pored ovog aspekta J.Lo je predstavljena i aspektom Sunce sekstil Uran (koji ona sama ima u natalu) – to je žena koja zna šta hoće, sigurna u sebe, orginalna, slava kroz svoje ideje, slavna.

Kako suprugu u muškom horoskopu posmatramo izmedju ostalog i iz slike Meseca, u ovom slučaju Meseca u Škorpionu dispozitori su Mars u Devici (vredna radna žena, efikasna, sklona analizi, žena koja često sebe kritikuje da bude bolja) kvadrat Neptun (prelazi često granice svog fizičkog tela, ne ume da kaže ne, svima čini) i Pluton kvadrat Venera – oh ne želim Benu da se ikada J.Lo ukači na ovaj aspekt, poginuće bez kapi krvi, kako se to kaže i njihov odnos može biti okončan kroz prevaru.






Kakav je uporedni horoskop Dženifer i Bena?


Iz posmatranja izuzimam tumačenje kroz vladare kuća, jer nemam njeno tačno vreme rodnjena, pa ne mogu da izvršim analizu kako vibriraju u medjusobnom odnosu vladar kuće ljubavi (5.kuća horoskopa) i vladar kuće braka (kod nje bih gledala vladara 4.kuće braka, jer joj je on muž broj 4, što bi značilo da se gleda vladar njene 1.kuće, a kod njega 9.kuću jer mu je ona žena broj 2), niti mogu da uradim Dejvison horoskop koji je se koristi kao još jedna tehnika u tumačenju uporednog ljubavnog odnosa.

Uporedni aspekti ličnih planeta će nam opisati kako će dve osobe doživeti jedna drugu u prvim kontaktima. Uporedni aspekti ličnih planeta sa sporim planetamasu važni za jedan odnos, alise ne osećaju na samom početku odnosa i ne spadaju u one zbog kojih će dve osobe ući u odnos. Oni će se osetiti kasnije i opisaće kako će se stvari razvijati uvremenu, dok uprvom momentu osećamo samo uporedne aspekte ličnihplaneta.

Konjunkcije u uporednim horoskopima predstavljaju najznačajniji faktor za odnos. One najsnažnije ukazuju na važan odnos nekada, a priroda konjunkcije i na prirodu odnosa nekada, a možda i sada. Što je konjunkcija egzaktnija, to je i odnos snažniji. Konjunkcija je mesto na kojem se dva horoskopa dodiruju – tačka ukojoj dobijamo onu osmicu važnu za odnos, preko koje dolazi informacija, preko koje se dve osobe spajaju. Konjunkcija je ’’treće biće’’ koje nastaje iz kontakta dve osobe. Videćete da u ovom paru postoje dve snažne konjukcije, a jedna od njih je izmedju njene Venere i njenog Saturna.




Pozitivni uporedi aspekti Bennifer para:

Njeno Sunce na 1.stepenu Lava u sekstilu sa njegovim Plutonom na 0.stepenu Vage - imponuje joj kao muškrac, oseća se moćno pored njega


Njeno Sunce na 1.stepenu Lava u sekstilu sa njegovim Neptunom na 2.stepena Strelca - idealizuje ga


Njena Venera na 18.stepeni Blizanaca u sekstilu sa njegovim Suncem na 22.stepena Lava - izuzetno lep aspekt koji je vrlo čest u uporednim horoskopima ljudi koji su u vezi ili braku, donosi topao i harmoničan odnos. Ovo je aspekt ljubavi i fizičke privlačnosti. Ukazuje na odličnu saradnju i zajedničko interesovanje za lepe stvari i umetnost (te dve osobe rado odlaze zajedno u pozorište, na izložbe... Ukoliko je reč o poslovnom odnosu, ovaj aspekt je povoljan za poslovnusaradnju u oblasti zabave i umetnosti. Sa Venerom u Blizancima ona sve hoće, ide vesela i gde treba i gde ne treba, što godi njegovom Suncu u Lavu – da pored sebe ima veselu, nasmejanu, raspoloženu ženu.


Njen Merkur na 3.stepenu Lava u trigonu sa njegovim Neptunom na 2.stepena Strelca – ovo je telepatska veza, a njih dvoje jedno drugo inspirišu na čitanje poezije, kao i literature iz oblasti misticizma.


Njena Venera na 18.stepenu Blizanaca u trigonu sa njegovim Uranom na 15.stepeni Vage – ova veza počinje neočekivano i mnogo je bolja kad se zabavljaju. Onog trenutka kad se pomene brak prekida se (kao prvi put). Verovatno vole da se dopisuju i da vode ljubav on line. Svakako je bilo bolje da su ostali u vanbračnom odnosu.


Njegova Venera na 7.stepeni Raka u sekstilu sa njenim Saturnom na 8.stepeni Bika – povoljan aspekt koji poništava drugi nepovoljan Njena Venera u konjukciji sa njegovim Saturnom – o tome sam pisala u nepovoljnim aspektima





Negativni uporedni aspekti Bennifer para:


Njeno Sunce na 1.stepenu Lava u kvadratu sa njegovim Mesecom na 4.stepena Škorpije – ovo je nezgodno u ljubavnom odnosu jer ukazuje na različite prirode dve osobe i nametanje volje osobe koja je vlasnik Sunca osobi koja je vlasnik Meseca. Ovde je ego osobe sa Suncem jači u odnosu na ego osobe sa Mesecom, te ta osoba povredjuje. Takodje ovaj aspekt nije povoljan u seksulnoj konotaciji.


Njen Mars na 3.stepena Strelca u konjukciji sa njegovim Neptunom na 2.stepena Strelca – najjači kod jer je konjukcija najintenzivniji aspekt i najviše boji uporedni horoskop. Jedno drugom jako crpe energiju. Alkohol i narkotici loše utiču na seksualni životAflek je već 3 puta bio na rehabilitaciji od alkohola 2001, 2017.i 2018. tako da se lako može ponovo javiti zavisnost od akohola i u ovoj vezi. Stalno je prisutna tendencija za prevarom. Ovaj čovek nema mira sa J.Lo.


Njen Uran na 0.stepenu Vage u kvadratu sa njegovom Venerom na 7.stepenu Raka – nagli prekidi i ponovni počeci veze, skandali, hirovite veze – sve smo to već u njihovom slučaju doživeli.


Njena Venera u egzaktnoj konjukciji sa njegovim Saturnom na 18.stepenu Blizanca – najjači kod jer je konjukcija najintenzivniji aspekt i najviše boji uporedni horoskop. Ovo je jedan od najnepovoljnijih aspektata u uporednom horoskopu. U njihovom slučaju doneo je da im je različito rasno poreklo, da postoje nepremostive razlike u vezi. Odnos im je bio obojen patnjom i nezadovoljstvom. Ovo je kod za vremenski ograničene veze i jedan od kodova za razvod. Ukoliko postoje jedan povoljan, a jedan nepovoljan aspekt, tada dolazi do negiranja, jedno poništava drugo, nedajući prevagu nijednom, nego će se dešavati i jedno i drugo (trenutak stabilnosti i trenutak krize). Potrebno je odrediti koji je od ovih aspekata eventualno egzaktniji i snažniji, koji ima jaču perspektivu. S druge strane njegova Venera u Raku obrazuje pozitivan aspekt (sekstil) sa njenim Saturnom u Biku pa ću da tumačim kao da ovaj put prevazilaze sve te ne povoljne okolnsoti, jer dobar isti aspekt poništava loš isti.


Njegov Mesec na 4.stepenu Škorpije u opoziciji sa njenim Saturnom na 8.stepeni Bika – ovaj aspekt jako smanjuje energiju izmedju partnera. Doneo im je već teret u odnosu, napuštanje i vremenski ograničen odnos (prvo zabavljanje 2 godine, prkid veridbe), nesretneu vezu (ona je posle raskida veridbe rekla da e on prvi muškarac koji joj je slomio srce), klasne ili rasne razlike (ona je latino amerikanka, on bele puti), siromaštvo, gubitke, dugovanja (šuškalo se oduvek da Ben kocka), gubitak nekretnine, depresivnost (patila je izvesno vreme, bez obzira što je njegov Mesec, žena živi kroz taj Mesec)

Njegov Merkur na 10.stepeni Lava u kvadratu sa njenim Saturnom na 8.stepeni Bika – nadam se da su potpisali predbračni ugovor, ali i da jesu ovaj brak bi mogao završiti na sudu zbog nepoštovanja ugovora. Inače iz celog njihovog uporednog horoskopa stičem utisak da ovaj brak ima rok trajanja i da je striktno definisan ugovorom, te da je sklopljen iz interesa, jer njoj treba iz njenih profesionalnih razloga. Ovo je brak u kome se postavljaju preteški zahtevi, a komunikacija može biti teška i dosadna, te vodi u prekid. Posebno što njen Saturn ide na njegov Merkur – on nikako ne može da se kreativno izrazi pored nje. Još on ima retrogradni Merkur...taj se spetlja dok si rekao šta bi i kad krene da objašnjava od kulina Bana, ona mu dodje kao preki sud koji traži dokaze.


Njegovo Sunce na 22.stepenu Lava u kvadratu sa njenim Neptunom na 26.stepeni Škorpije – ovo je aspekt prevare, konfuzije i laži. Ovo je suprug koji ima tajne, koji obmanjuje, koji pije i kocka – videćemo kako će se J.Lo nositi sa time u vremenu, posebno kada Uran iz Bika bude kvadrirao njegovo Sunce – to bi mogao biti kraj ovog braka.


Njegova Venera na 7.stepeni Raka u kvadratu sa njenim Jupiterom na 1.stepenu Vage (širi orbis, ali radi) – ovo je tipičan kod za prevaru u vezi, što je on i učinio na snimanju filma „Pearl Harbour“ sa svojom budućom suprugom Dženifer Garner, a videćemo da li će se istorija ponoviti. Ovo je aspekt i ne mogućnosti legalizacije veze, a već su jednu veridbu prekinuli i nije prerasla u brak. Ovaj aspekt donosi i gubitke novca zbog afere, tako da je nakon razlaza od J.Lo prvi put on dobijao manje uloga i samim tim manje zaradjivao.



Ono što je poseban izazov je tranzit Urana u Biku koji kvadrira Benovo Sunce u Lavu. a sa kojim se oženio. Takodje oženio se sa tranzitom Saturna u Vodoliji u opoziciji sa natalnim Suncem – svako ko se bavi astrologijom bi se zapitao da li je to najpovoljnij period da se čovek oženi, ali eto on se oseća staro i umorno i treba mu žena, pa je na brzinu doneo odluku. Tranzitni Saturn tranzitira kroz njegovo 9.polje (polje drugog braka, braka sa J.Lo) i verovatno traži strukturu i formu, ali i donosi karmički brak. Po mojoj proceni ovo je brak koji je sklopljen zbog dogovora, i ima rok trajanja. Mogao bi biti okončan 2024.ili 2027.


Pogledaću natalnu kartu Bena Afleka jer imam njegove potpune podatke i kartu sekundarnih progresija izradjenu za dan venčanja, 17.jula 2022.




Prvo vidim da je u progresijama Sunce na 11.stepenu (stepen slobode) na 11.stepenu Vage u konjukciji sa natalnim Uranom na 15.Vage što bi moglo doneti nagli razvod maksimalno 4 godine od kad su se, takodje naglo venčali.


U sekundaru je progresivni Mesec na 6.stepeni Device, što ukazuje da je opasna kalkulacija radila – seo je čovek, sabrao se i odlučio da bude efikasan i praktičan – u fazonu je: treba mi žena, hajde to da uradim. Samo pola godine pre toga progresivni Mesec je bio egzaktno na natalnom Marsu tako da se prilično iscimao, ovo je aspekt emotivnih povreda, a nije isključeno i da ima zdravstvenih problema, pa je u fazonu daj da se oženim, treba mi negovateljica. Dodatno je progresivni Jupiter ušao u znak svog pada, znak Jarca pa je izgubio nadu da bi išta pozitivno moglo da se desi u njegovom životu, pa je pomislio da bi mogao da se oženi.


Evo i jednog lepog aspekta – progresivna Venera je na 28.stepenu Lava u egzaktnom trigonu sa natalnim Jupiterom u Strelcu – eto popularne žene koja mu podiže slavu i popularnost.

Svakako će vreme pokazati da li se slomljena srca mogu ponovo sastaviti i šta je zapravo pozadina ovog iznenadnog brak i ponovnog ujedinjenja dvoje lepih i popularnih ljudi.




bottom of page