top of page
55590200_10157175414760802_3459143553274

Zdravo!

 

Ja sam Jelena Đokić, CAP ISAR profesionalni astrolog, astro terapeut, konsultant energetske astrologije. Diplomu sam stekla kod učitelja Aleksandra Imširagića i dr Lee Imširagić na Institutu Johanes Kepler u Beogradu, u Srbiji. 

Više od 20 godina bila sam u svetu medija, prvo kao radio voditelj, novinar i urednik u štampanim medijima, zatim kao vlasnica agencije za odnose sa javnošću i organizaciju događaja. Studirala sam Šumarstvo, kroz moj DNK teče krv dve planiske lepotice: Tare i Kopaonika, a ljubav prema prirodi povezala sam kroz astrohealing i rad sa čajevima (fito terapija), esencijalnim uljima i Bahovim kapima.

Moje oblasti su: natalna astrologija, sinastrija (partnerski odnosi), solarni povratak, relokacijska astrologija (izbor povoljnog grada ili države za život), astro medicina, astrohealing (isceljivanje aspekata uz pomoć vibratornih cvetnih esencija), energetska psihologija, meridijanske vežbe.

Od kad sam bila tinejdžerka zanimali su me fizika i astronomija, a potom i astrologija. Od malena sam znala da je sve energija. Verujem u energiju. Verujem da se energija može p(re)okrenuti. Smatram da astrolog može da uoči energetski potencijal u natalnoj karti klijenta i da mu da adekvatan savet kako da živi pun potencijal svoje natalne karte. Sudbina je promenljiva, a mi smo ti koji slobodnom voljom biramo da li ćemo živeti na višoj vibraciji – vibraciji ljubavi, hrabrosti, svrhe života.

Hvala vam što se interesujete za moj rad, radujem se razgovoru sa vama i da zajedno p(re)okrenemo sudbinu.

Konsultacije se obavljaju isključivo on-line. Za više informacija kliknite ovde.

Budimo u kontaktu

graphic element
Contact
bottom of page