top of page

Politika privatnosti

Web sajt www.jelenadjokic.com vrlo ozbiljno shvata odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti.

Obavezujemo se da ćemo štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja ove web stranice.

Molimo Vas da pročitate ovu izjavu kako biste razumeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se može menjati, pa preporučujemo da je povremeno proverite.

Ova politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje web sajt koristi lične podatke posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Web sajt možete pregledati besplatno i bez ikakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke. Odlučite li iskoristiti neku od usluga koje nudim (Pitanje, Komentar, Zakazivanje sesije, Prijavljivanje na radionicu), nužno je da ostavite lične podatke, kako bih bila u mogućnosti da vam obezbedim traženu uslugu. Tražim samo informacije koje su nužne kako bih što bolje realizovali Vaš zahtev. (Kada se postavlja pitanje, potreban nam je kontakt za povratnu informaciju.)

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

način i razlog

VAŠE LIČNE

PODATKE

NE DELIMO SA DRUGIMA NI POD KOJIM USLOVIMA

SIGURNOST PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

POLITIKA

KOLAČIĆA

VAŠ

PRISTANAK

ŠTA JE KOLAČIĆ?

Web sajt traži Vaše lične podatke samo ako želite koristite neku od naših usluga i samovoljno popunite forme na  web sajtu.

Posetite li web sajt, naš web provider automatski beleži podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu web stranice s koje ste došli, te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj web lokaciji o čemu ste bili obavešteni na svim stranicama web sajta.

Ove podatke koristim za statističke analize o korišćenju stranica, s ciljem da poboljšam kvalitet usluge.

Napomena: naš web provider ne beleži Vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za Vašu ličnu identifikaciju. Možete se isključiti iz beleženja ovih podataka ako ispravno podesite vaš web pretraživač – više o tome u nastavku.


 

Podaci koje skupljamo su sledeći:
 

 • Domen i IP adresa;

 • Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg se pristupilo našem sajtu;

 • Vreme pristupa i dužinu posete;

 • Strane koje posećujete;

 • Ukoliko ste posetili naš web sajt sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta;

 • Ukoliko nam sami prosledite informacije.

   

U kojim slučajevima beležimo vaše privatne podatke:
 

 • Zakazivanje konsultacija
  (Ime,prezime, datum,vreme i mesto rodjenja, email – na koji vam dostavljamo odgovor i kontakt telefon)
  Kontakt podaci se čuvaju u internoj bazi dokle god  korisnik usluge ne traži da se njegovi čični podaci iz interne baze izbrišu.

 • Prijava na bilten (newsletter)
  (Ime,prezime i email adresa)

Web sajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima.

Web sajt posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

Web sajt je na sigurnom SSL serveru. Pridržavam se strogih bezbednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje mi dajete kako bih sprečila neovlašćeni pristup istima.

Korišćenjem našeg web sajta saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju web sajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži. Usled nedavnih promena u zakonu, svi web sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

Time što nastavljate da koristite moju web sajt slažete se sa tim da mogu da postavim kolačiće na vaš računar kako bih analizirali način na koji koristite moj web sajt. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kolačića kako biste saznali detaljne informacije o podacima koje prikupljam kada koristite ovaj sajt. Ukoliko ne želite da prihvatite kolačiće u pogledu vašeg korišćenja ovog web sajta, morate da prestanete da ga koristite.

Kolačići su male datoteke koje se postavljaju na vaš računar preko web sajtova koje posetite ili određenih poruka e-pošte koje otvorite. Njihova upotreba je široko rasprostranjena kako bi web sajtovi mogli pravilno da funkcionišu i kako bi njihovi vlasnici mogli da dobiju poslovne i marketinške informacije.

Kolačići koje koristimo na web sajtu pomažu nam da vam obezbedimo bolje iskustvo na mreži, pamte vaše parametre i pomažu nam da poboljšamo sajt. Time što pristupate našem web sajtu slažete se da se ova politika kolačića primenjuje kad god pristupite web sajtu, nezavisno od uređaja koji koristite.

KOJE LIČNE INFORMACIJE PRIKUPLJAJU KOLAČIĆI?

Kolačić sadrži tekstualni niz koji sadrži informacije o pregledaču. Za rad nije neophodno da kolačić prepozna odakle ste, on samo treba da zapamti vaš pregledač.

DA LI MOGU DA POVUČEM SVOJ PRISTANAK?

Nakon što ste nam dali pristanak u pogledu korišćenja kolačića, na vašem računaru ili uređaju biće sačuvan kolačić koji ovo podešavanje pamti za naredni put. Ovo prestaje da važi nakon određenog vremena (u svakom slučaju u periodu od 13 meseci). Ukoliko u bilo kojem trenutku želite da povučete svoj pristanak, biće potrebno da izbrišete kolačiće preko podešavanja u internet pregledaču. Za dodatne informacije o brisanju ili blokiranju kolačića posetite aboutcookies.org.

KAKO MOGU DA ISKLJUČIM KOLAČIĆE?

Internet pregledači vam omogućavaju da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima. U vašem internet pregledaču data podešavanja se najčešće nalaze u meniju „Opcije” (Options) ili „Parametri” (Preferences). Dole navedene veze mogu biti od pomoći ako želite bolje da razumete podešavanja. Ili, za dodatne informacije treba da iskoristite opciju „Pomoć” (Help) u svom internet pregledaču.

KADA KORISTIMO KOLAČIĆE?

Praćenje

Kolačići se koriste za prikupljanje statističkih podataka o tome kako korisnici upotrebljavaju naš sajt. Na primer, za dobijanje uvida u to kako posetioci koriste web sajt tako da mogu da ga poboljšam u smislu njegove upotrebljivosti.

GOOGLE

ANALITIKA

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na web sajtu.

Google-ova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://www.google.com/policies/privacy/

 

Google je razvio dodatni program za pregledač za JavaScript Google analitike kojim se ona isključuje (ga.js, analytics.js, dc.js). Ukoliko želite da budete isključeni iz Google analitike, možete da preuzmete i instalirate dodatni program za svoj mrežni pregledač.

KAKO ME KONTAKTIRATI?

U svakom trenutku možete zahtevati brisanje svih podataka koji se odnose na vas slanjem zahteva na prepoznavanje29@gmail.com , sa naslovom GDPR.  

PROMENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Sve promene politike privatnosti će biti zabeležene ovde, tako da posetioci mojih stranica uvek znaju koje informacije prikupljam, kako ih koristim i u kojim okolnostima ih delim s trećom stranom.

bottom of page