top of page

VENERA U OVNU Žena čiju naklonost treba zaslužiti

Updated: May 25, 2021



Piše: Jelena Đokić

Profesionalni astrolog i astroterapeut


Od 21.03 – 14.04.2021. Venera boravi u znaku Ovna, znaku svog izgona



Kakva je žena sa Venerom u Ovnu?


Da se razumemo nešto. Oni koji nemaju Veneru u znaku Ovna ne mogu da razumeju pravu prirodu ove Venere. Uglavnom je doživljavaju na pogrešan način: kao arogantnu, hladnu, koja ne preza ni od čega ne bi li došla do svog cilja (osvajanje osobe u koju je zaljubljena) i tome slično. Prava istina Venere u Ovnu je da njenu naklonost treba zaslužiti. Ona neće svakog muškarca da predstavi uz sebe, već samo onog ko to zaslužuje. Privlače je sportski tipovi, ali i oni koji su vojničkog duha (policiju ne podnosi 😊). Mora da se divi svom muškarcu koji je zgodan i kome je svaki mišić na telu izvajan. Kada se zaljube i svog voljenog pokažu svetu, najodanije su od svih ostalih Venera. Žena sa Venerom u Ovnu traži stalnu aktivnost i najgore za nju je da živi monoton život. Videćete je kako uredjuje dom, gaji baštu, kuva ručak, ide na jogu ili pilates, isprobava nove načine ishrane, uči nove tehnike da zadovolji svog dragog, posvećena je deci, stalno nešto izmišlja i realizuje…ona nema mira, zna sve šta se dešava u gradu, uvek svi tračevi stignu do nje, ali ih ona čuva. Isprobala je gotovo svaki sport, i obišla svaki pedalj zemlje istražujući šume i planine. Muškarci je se plaše, podjednako koliko joj se i dive. Nije tip domaćice koja sedi kod kuće i plete, iako ima na spisku svojih želja da usavrši i pletenje, više je tip koji voli da sa svojim čovekom ide rame uz rame u svim avanturama. Nezavisna je i to jasno stavlja do znanja. Nema nikakve trikove za zavodjenje, ona vas jednostavno zavede, a da niste ni trepnuli. Ono što se mnogim Venerama u Ovnu dešava je da ih ni jedan bivši ne zaboravi i nastavi da im se javlja u vremenu. Ona se vodi time da je život beskonačno polje, koje se širi i prisutan je stalno. Venera u Ovnu živi život u svakom trenutku i kad je pitaju o budućnosti, ona poput Skarlet O Hare iz filma “Prohujalo sa vihorom” kaže: “Misliću o tome sutra”.


Ako imate Veneru u znaku Ovna i želite da saznate kada je njen povratak pošaljite mi email na prepoznavanje29@gmail.com

i napisaću vam datum ili zakažite konsultaciju Venerin povratak gde ćete dobiti detaljne instrukcije i rituale da proslavite Venerin rodjendan


(Venerin povratak i balansiranje Venerinog centra)




Jelena Jakovljević bin Drai ima Veneru u znaku Ovna, foto: instragram @jelenabindrai

Pozitivne psihološke osobine Venere u Ovnu: smela, strastvena, puna samopouzdanja, duhovita, šarmantna, srećna, odana u ljubavi i prijateljstvu


Negativne psihološke osobine Venere u Ovnu: vatrena, egoistična, nadmoćna, impulsivna, niko joj ne treba



Muškarac sa Venerom u Ovnu


Kakve devojke ga privlače?


Obožava žene koje ga ne dave i ne smaraju, već poštuju njegovu individualnost i stil života “radim šta hoću, kako hoću, sa kim hoću i koliko hoću”. Skroz je sportski tip i privlače ga žene koje se ne femkaju i koje su uvek za akciju, posebno kad je seks u pitanju. Obožava da osvaja, da flertuje da zavodi, on je pre svega lovac i ako vaš muškarac ima Veneru u Ovnu uzmičite mu, to će ga najviše privući. Nemojte bežati, samo uzmaknite s vremena na vreme, pa procenite kad da mu padnete šaka 😉

Obavezan je crveni lak za nokte, još bolje vatreno crveni karmin, mada i donji veš igra veliku ulogu u privlačenju mušakraca sa Venerom u Ovnu. Jedan od trikova da ga zavedete je i da forsirate svoju nezavisnost.


Šta možemo da očekujemo kroz tranzit Venere kroz znak Ovna od 21.03 – 14.04.2021.




U trenutku kada Venera ulazi u znak Ovna, vladar ascendenta trenutka je Merkur u 7.kući na fiksnoj zvezdi Skat, na 7.stepenu Riba (znak u kome Venera egzaltira, a Merkur je u padu) koja donosi počasti i slavu. Kakvu poruku nosi ova Venera? Ona mora biti i lepa i pametna, mada to baš i nije poenta Venere – njena svrha je da bude lepa i pasivna, da bude u lakoći i da privlači iz svog pasivnog dela. U periodu boravka Venere u Ovnu možemo očekivati lepe i negovane žene, da u javnosti puste glas, da pričaju o partnerskim odnosima – čitaćemo mnoge romansirane priče lepih žena i njihovih partnera. Nije isključeno da će se lansirati i novi muzički hitovi, ili će se čuti da je neka slikarka završila nekoliko umetničkih dela.


26.03.2021. Venera egzaktna konjukcija Sunce na 6.stepeni Ovna

27.03.2021. Venera egzaktna konjukcija Sunce na 7.stepeni Ovna

28.03.2021. Venera egzaktna konjukcija Sunce na 8.stepeni Ovna

PUN MESEC u Vagi na 8.stepenu plus Venera na 8.Ovna u opoziciji sa punim Mesecom na 8.Vage

Dva ženska principa, Mesec i Venera, nasuprot jedan drugom, u izazovnom aspektu koji ja doživljavam kao priliku za rast i razvoj. Izazov je veliki, izbalansirati dve suprotnosti, sliku devojke i sliku majke. Da li se neka od vas lomi da ostane u drugom stanju? Da li misli da će uspeti da opravda očekivanja, pre svega svoja? Takve teme se nameću ovog dana. Obzirom da je taj dan pun mesec, i da se odigrava u ponedeljak (mesečev dan) predlažem vam post vodom i tihovanje. Umirite se i sklonite od svih. Gledajte porodične filmove na Divi ili na Netflixu, ne odgovarajte na poruke na društvenim mrežama, upalite mirišljave štapiće, roze sveću, okadite kuću tamjanom ili u difuzer sipajte koju kap ulja od tamjana i udišite. Napišite pismo u kome opraštate svim vašim bivšim ljubavima. Napišite do detalja šta opraštate svakom od njih. A zatim spalite papir i pepeo razbacajte po zemlji. Otpustite sva sećanja, a roze sveću upalite i zamolite vaše pretkinje da se sklone i otvore vam put da u vaš život udje partner po meri vašeg srca i duše, a ne po meri njihovih sećanja na gubitke ljubavi i dece…ipak je osmi stepen škorpionski i zahteva duboku transformaciju. Dignite se kao Feniks iz pepela.



Irina Vukotić ima Veneru u znaku Ovna, foto: instagram @irinavukoticc

29.03.2021. Venera egzaktna konjukcija Sunce na 9.stepeni Ovna


Venera nikada nema veću udaljenost od 46.stepeni od Sunca, jedina dva aspekta koja ova dva tela mogu obrazovati su konjukcija i polukvadrat. Ova četiri dana biće pojačan Afroditin sjaj, biće puno šarma, lepote kojom dame očaravaju i plene, dani su idealni za popularnost i slavu – devojčice koje biti rodjene u ovim danima biće baš takve kakve sam opisala, a svi oni koji imaju solarni povratak u ova četiri dana mogu da očekuju jednu sjajnu godinu u kojoj će imati puno uspeha. Sunce pokreće ambiciju Venere da doživi veliki uspeh, posebno kroz umetnost, a kako je u Ovnu može se očekivati i kroz sport. Oni koji reše da kažu sudbonosno da 27.marta mogu očekivati lep, srećan i uspešan brak sa ovim aspektom. Tog dana je Venera na 7.stepenu (stepen braka i partnerstva)


05.04.2021.


Venera na 19.stepeni Ovna (stepen egzaltacije Sunca) u egzaktnom sekstilu sa Marsom na 19.stepeni Blizanca

Evo nas ponovo na stepenu Vage. Pored toga što se 7.stepen odnosi na ovaj znak, isti se odnosi i 19.stepen – mnogi su se našli u odnosima koji su započeti u novembru 2020. kada su se retrogradni Mars u Ovnu i Venera u Vagi našli u opoziciji i tako aktivirali priču odnosa koji su karmički i moraju se odraditi. Ako se do sada ništa konkretno nije desilo, sada je pravi trenutak, jer Venera i Mars saradjuju kroz sekstil, nisu baš u najidealnijim znacima, ali svaka pomoć je doborodošla, nećemo biti ne zahvalni.


10.04.2021.


Venera na 25.stepeni Ovna u egzaktnom sekstilu sa Jupiterom na 25.stepeni Vodolije

Sreća, blagostanje i užitci. Dobro zvuči? O, da. Dva benefika, Venera i Jupiter u aspektu koji radi za njih mogu samo da uživaju i umnožavaju i ljubav i pare. Ako radite nešto on line ovo su dani kada ćete imati puno posla, i zato pojačajte web marketing, doneće vam puno novih klijenata.


11.04.2021.


Venera na 26.stepeni Ovna u egzaktnom kvadratu sa Plutonom na 26.stepeni Jarca

Venera i Pluton nisu par, oni imaju jedan napet igrokaz, gde on nju želi da osvoji, da njome zavlada i da je skloni u svoje podzemlje. A ona mlada i neiskusna, zaslepljena njegovim magnetizmom ni ne sluti da su obećanja ludom radovanja…to su slike onih mučnih odnosa, gde on dominira na svaki način njom, a ona nemoćna ne može da ode od njega. Ovog dana upravo je takva energija na snazi – težak odnos i ljubav koja je puna patnje i bola, ali i jasan putokaz Veneri da samo ako transformiše svoja uverenja može da izadje iz ovog napornog odnosa gde je Pluton zarobio.



Dana Karić ima Veneru u znaku Ovna, foto: instagram @danakaric

Poznate dame sa Venerom u Ovnu: Jelena bin Drai, bivša miss SR Jugoslavije i uspešna poslovna žena, pevačica i kompozitor Danica Karić, voditeljka Irina Vukotić, blogerka Zorannah, Rihanna, Marylin Monroe, Audrey Hepbern



Zorannah, uvek spremna na akciju i putovanja ima Veneru u znaku Ovna, photo: instagram @zorannah


Ukoliko Vam se dopao tekst donirajte:


Broj računa: 325-9500700088630-85

UDRUŽENJE ''JEDANAEST - 11'', Beograd


ili




prepoznavanje29@gmail.com

bottom of page