top of page

VENERA U VODOLIJI Žena dostojna divljenja

PIŠE: Jelena Đokić

Profesionalni astrolog i astro terapeut

Bahov praktičar


U znaku Vodolije Venera će boraviti od 06.03.2022 – 05.04.2022. a obeležiće je egaktna konjukcija sa Marsom na dan njenog ulaska u znak slobode i originalnosti. Ovaj period obilovaće burom na emotivnom planu, sevaće na sve strane, uz mnogo tenzije posebno onima rodjenim u znaku Lava i Vodolije, Bika i Škorpije, kao i onima sa podznakom u nekom od ovih znakova, ali i ličnim planetama u ovim znacima. U karti trenutka kada Venera (ljubav, odnosi) ulazi u znak Vodolije, Mesec (emocije, duša) je na poslednjem stepenu znaka Ovna što ukazuje da će žene biti te koje će završavati odnose i to a ne lak način, jer Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, planetom transformacije.
Postoji nekoliko legendi o rođenju Venere. Najčešće Veneru nazivaju kćerkom Zevsa i okeanide Dione. Drugi kaže da boginja dolazi od Urana i da je rođena iz morske pene. Zbog činjenice da mitologija povezuje Veneru s morem, u mnogim područjima antičke Grčke, posebno na ostrvima, bila je cenjena kao zaštitnica plovidbe i nazivana je "more" ili "umirujuće more". Glavni centar kulta boginje je Kipar u blizini kog je Venera izronila iz morske pene.


Ženi sa Venerom u Vodoliji možete jedino da se divite, a prema njoj osećate strahopoštovanje. Ona je nepredvidiva, kao udar munje. Kao glavni lik u filmu “Odbegla mlada” ili “Venčanje mog najboljeg prijatelja”, ili pak Samata iz kultne serije “Sex i grad”. Takodje jak upliv mogu osetiti i dame koje imaju Veneru u 11.kući, slično se ponaša kao da je u Vodoliji. Ove žene obožavaju da flertuju i da razgovaraju i muškarci se često zaljubljuju u žene sa pozicijom Venere u Vodoliji ili Venere u 11.kući. Za nju je ljubav igra, ali i sloboda, a to može prihvatiti samo onaj partner koji nije posesivan.


Kakvog partnera traži žena sa Venerom u Vodoliji?


Pre svega traži nekoga ko će mentalno da je stimuliše i inspiriše. Obožava poklone koji imaju dublje značenje, bilo da je to neka knjiga iz koje će naučiti nešto novo ili pak ogrlica sa posebnim simbolima za koje ona zna da su specifični. Ona voli da zuji sa svojim partnerom, pa od ove žene ne očekujte da će da sedi kod kuće i gleda filmove na kauču, uz naručeni fast food. Ona je veoma društveni tip, obožava gradska dešavanja, uvek je u in restoranu, in noćnom klubu. Ako joj muškarac ponudi izlazak u lokalnu kafanu, pući će od smeha. Takodje njen muškarac mora da bude spreman na eksperimente u krevetu, ona je veoma otvorena i radoznala. Kod nje ne prolaze posesivni tipovi ni psihopate J brzo ih pročita. Obožava da je u dugoj vezi i koliko god da je otkačena, luckasta i otvorena nije baš tip za šeme za jednu noć. Traži muškarca koji je neće sputavati ni ograničavati. Pre će vratiti verenički prsten, nego se udati zato što to tako treba ako oseti da joj partner ne pruža suštinu odnosa, već formu.


Žena sa Venerom u Vodoliji ukratko:


Progresivna, otvorena, radikalna, originalna, neobična, svoja. Prijatelj pre svega.


Zvezda serije "Igra sudbine" glumica Milica Tomašević ima Veneru u Vodoliji, foto instagram mtomasevic222Kako da razumete i osvojite muškarca sa Venerom u Vodoliji?


Prijateljstvo je za njega visoko na lestvici najvažnijih oblasti u životu. On se zaljubljuje kroz druženje, izlaske, u većem krugu ljudi. Zapaziće vas po drugačijem stilu oblačenja, jednostavno se morate razlikovati od drugih žena. Uniformisanost i trendove ne podnosi. Možete ga osvojiti ako se zainteresujete za njegov hobi. Voli igrice? Istražite sve o njegovoj omiljenoj igrici, i priduržite mu se dok je igra. Oduševiće se. Obožava iznenadjenja, pa se potrudite da mu ih priredite. Stalno gam orate intelektualno stimulisati, on je tip koji se na taj način konektuje sa partnerkom. Debatujte na razne teme, budite aktivisti u nekom udruženju ili političkoj partiji. Ali pre svega toga pravilo broj 1 – morate mu dati prostor. Dakle muškarca sa Venerom u Vodoliji ne stiskajte i ne proveravajte. On voli nezavisne žene i to će ceniti kod svoje partnerke.


Voditeljka emisije "Magazin IN" Sanja Marinković ima Veneru u Vodoliji, foto instragram sanjamarinkovicofficial


Poznate dame sa Venerom u Vodoliji: glumica Milica Tomašević, voditeljka Sanja Marinković.
Comments


bottom of page