top of page

VENERA U RIBAMA Vera u ljubav motiv života


PIŠE: Jelena Đokić

Profesionalni astrolog i astro terapeut

Bahov praktičar


U znaku Riba Venera će boraviti od 05.04.2022 – 02.05.2022. Interesantno je to da u trenutku ulaska Venere u znak u kome egzaltira, boravi u šestoj kući (kuća Device, znak Venerinog pada), ali i to što je ascendant u Devici, znaku gde se planeta ljubavi, odnosa, novca i sistema vrednosti ne oseća snažno. U svakom padu treba naći snagu.


15.aprila Veneri, Jupiteru i Neptunu u Ribama pridružuje se i Mars, tako da će čak 4 planete biti u znaku koji se u negativnoj konotaciji vezuje izmedju ostalog za izgnanstvo, sklonište, iluzije, tajne, varalice, zbunjenost...Mars je ratnik, neko ko napada, tako da možemo očekivati puno lažnih vesti sa teritorija koje su u sukobu, muljanja, i zato proverite dobro izvor iz kog se informišete.


Dan ranije, 14. aprila odigrava se egzaktna konjukcija Jupitera i Neptuna u Ribama što je uvek signal za inflaciju.


Na višem nivou ovi aspekti aktiviraju našu devetu čakru, drugu izvan našeg fizičkog tela (u kome se nalazi 7 centara). Svi koji rade na sebi sada imaju priliku da se izdignu na viši nivo, da se povežu sa svojim zaštitnicima i vodičima, jer se vodjeni otvaraju za obilje svih vrsta. Ova godina, 2022, sa 3 broja 2 (Venera) donosi mogućnost za obilje, ali budite svesni toga da obilje nije samo novac, te da je obilje u nama. Aktivirajte ga :) ako ne znate kako pišite mi, rado ću vam pomoći na astrološkoj konsultaciji.



Žena sa Venerom u Ribama ukratko:


Veoma je osetljiva i ne može tek tako biti sa nekim ko joj energetski ne prija. Deluje sneno, kao da je u nekim svojim svetovima. Često ima zamišljen pogled ili kasni. Vera u ljubav je njen motiv života. Znak Riba je 12.znak Zodijaka i u njemu su sadržani svi prethodnih znakovi. Venera egzaltira u znaku Riba i tu se baš dobro oseća, ali i ako se nadje u 12.kući to može dati sličan utisak.

Ona traži muškarca koji je njena srodna duša. O njemu sanja, mašta, idealizuje ga. Često ne vidi znakove pored puta koji ukazuju da on nije onaj pravi, tako da lako uleti u lošu vezu. Ali, nije zlopamtilo, lako oprašta. Saosećajna je i empatična. Učiniće sve da izbegne konflikt sa partnerom.






Kakvog partnera traži žena sa Venerom u Ribama?


Ona traži romantičnu dušu, sanjara, tipa sa zelenim ili pak vodenim očima. Pesnika, muzičara, zanesenjaka, frajera koji voli sportove na vodi, posebno da kroti talase na okeanu.



Kako da razumete i osvojite muškarca sa Venerom u Ribama?


Pre svega morate imati lep parfem koji će da razludi njegova čula. Stopala vam moraju biti negovana i mekana, još ako volite sandalice i štiklice njegova ste žena iz snova. Nemojte mu se davati na tacni. Budite enigzma za njega, neistražena tajna. Stalno mu uzmičite, ne odgovarajte odmah na poruke ili na pozive…što ga drže držite u neizvesnosti, više se zagreva za vas.


Šta da očekujemo kroz tranzit Venere kroz znak Riba:


Podznak Ovan:

Tajne ljubavi i puno čulnih uživanja, prijao bi vam odlazak u spa ili na masažu.


Podznak Bik:

Ljubav preko prijatelja ili se zaljubljujete u prijatelja, platonske ljubavi, lepota u druženju.


Podznak Blizanci:

Karijera je fokusu, pohvale, priznanja, omiljeni ste kolega na poslu, svi žele da rade sa vama.


Podznak Rak:

Studentima uspeh na fakultetu. Uplaćujete putovanje u inostranstvo ili razmišljate o master studijama ili doktorskim studijama. Ekspanzija duhovnog života.


Podznak Lav:

Erotičnost je naglašena. Privlači vas osoba o kojoj fantazirate. Pokloni od sestre ili drugarice. Mogućnost za hirurške intervencije na genitalijama ako ostatak horoskopa to pokaže.


Podznak Devica:

Prijatni odnosi, mogućnost sklapanja braka iz ljubavi. Uz Jupiter i Neptun u Ribama, u ovom periodu moguće i preterivanje u idealizaciji partnera.


Podznak Vaga:

Red, rad i disciplina. Kod vas su excel tabele, proračuni, rutina, sve je programirano, isplanirano, dok se skroz ne zbunite već prvog dana u rutini. Da l ste pošli ili ste došli?


Podznak Škorpija:

Ah ta ljubav! Kao da vas je pogodila Amorova strelica, vi ste ludi od ljubavi. Opsesivno zaljubljeni u ideal vaših snova.


Podznak Strelac:

Pitanja doma i porodice su naglašena. Moguća renoviranja usled pucanja cevi u kupatilu ili česme. Vodoinstalater vam je najbolji prijatelj u ovom periodu.


Podznak Jarac:

Samo zujkate. Svaki dan ste na nekom putu, non stop u pokretu, u kolima. Odmarajte i ne sedajte za volan ako vam se spava. Vodite računa o klizavom putu, posebno ako pada vlažan sneg. Otvorite četvore oči kad su u pitanju drugi vozači, da vam ne bi izletali iz mrtvog ugla. Sa partnerom se baš ne razumete, komunikacija je otežana.


Podznak Vodolija:

Keš, kolica, laganica. Vas hoće pare ali hoćete i vi pare. Ima se, troši se, ali se i zaradjuje. Sve se vrti oko novca, prilivi su očekivano realni.


Podznak Ribe:

Kuda pre da krenete? Na botoks, na fejs lifting, na negu, na hidro masažu? Kako god, gde god da se pojavite plenite šarmom, neodoljivi ste, harizmatični, kao da ste od morske pene satkani. Venera u pravom smislu te reči.


Poznate dame sa Venerom u Ribama:


Tijana Milošević violinistkinja, Ksenija Milošević violinistkinja i pevačica, pevačica Ivana Nikolić Hurricane, Iva Stefanović dizajner Koncpet Store 45.




bottom of page