top of page

VENERA U JARCU Žena koja voli sigurnost i stabilnost

PIŠE: Jelena Đokić

Profesionalni astrolog i astro terapeut

Bahov praktičar


U znaku Jarca Venera će boraviti od 05.11.2021 – 06.03.2022. od čega će biti retrogradna u periodu od 19.12.2021 – 29.01.2022.


Poslednji put Venera je bila retrogradna u znaku Jarca od 14.12.2013 – 31.01.2014, pa se prisetite ljubavi iz tog perioda. Šta se tada dešavalo po pitanju ljubavnih odnosa i da li je tada neka važna ljubav ušla u vaš život? Oni koji su se tada venčavali sigurno su se venčali za svog karmičkog partnera. U periodu retrogradnosti Venera donosi stare ljubavi, neko iz prošlosti ume da se pojavi niotkuda. Možda je to neka ljubav iz osnovne ili srednje škole. U svakom slučaju ne preporučuje se sklapanje braka u periodu retrogradnosti Venere, niti započinjanje novih emotivnih veza.


U trenutku kada Venera kreće retrogradni hod, 19.12.2021. u 11:36 minuta u Beogradu, ona se našla u konjukciji sa Plutonom u znaku Jarca, u jednom intenzivnom odnosu koji može dati fatalne ljubavi, koje se obnavljaju. Kontakt ove dve planete je kao igrokaz Persefone, mlade, lepe i naivne devojke i Hada, boga podzemlja. Obzirom da se u karti trenutka Venera našla u 11.kući mnoge veze će se prekinuti, a one koje se budu obnovile u ovom periodu mogu doživeti kratkotrajni sjaj. Konjukcija je najintenzivniji aspekt od svih aspekata a srećom ni Venera ni Pluton u karti trenutka ne obrazuju druge izazovne aspekte. Pojedine ljubavi mogu biti veoma intenzivne, a posesivnosti neće manjkati. Biće puno veza sa većom razlikom u godinama, jer Venera u Jarcu voli starije i ozbiljnije.


Obzirom da je Venera bila u Jarcu od 08.januara 2021. setite se kakav je bio taj mesec po pitanju ljubavi i ko se bitan vrzmao tada. Ovaj period bi mogao ponovo da aktivira tu osobu.


Žena sa natalnom Venerom u Jarcu ljubav shvata vrlo ozbiljno, to je za nju obaveza i odgovornost. Nije od onih žena koje ljubav doživljavaju kao zabavu. Smara je da izlazi, i da se upoznaje sa novim muškarcima. Ona je ceo život u dugoj vezi i braku. Moglo bi se reći i da je stidljiva. Veoma je zaštitnički nastrojena i svog partnera doživljava kao nekoga koga treba štititi. Ipak u znaku Jarca Mars egzaltira, a Saturn je u sedištu te je ona baš takva – odana i postojana, kao neki general koji vodi svoj puk hrabro ka cilju. A cilj je do kraja života 😊Ona je jedna stabilna žena, veoma odmerena i neće napustiti bračnog partnera, sve se ne uveri da njhov brod tone. Ona je ta koja poslednja napušta brod. Može li žena sa Venerom u Jarcu da vara? Teško, jer ona ne može da voli dva čoveka istovremeno. Iako se slučajno prevara desi, to znači da je prethodni odnos „umro“ ili je na aparatima za oživljavanje.


Voditeljka na K1 televijiji, Bojana Bojović, ima Veneru u znaku Jarca. Foto: instagram print screen


Kakvog partnera traži žena sa Venerom u Jarcu? Pre svega nekoga ko je materijalno obezbedjen. Ona nije tip žene koja će da finansira svog muškarca. Uvek će birati muškarca koji je besprekorno obučen, koji ima božanstven pogled i koji malo starije izgleda. Traži muškarca koji ne zavisi sve vreme od nje, već ima svoje planove za budućnost. Za nju nije temperamentan čovek, ona voli emotivnog i senzitivnog muškarca.


Žena sa Venerom u Jarcu ukratko:


Pozitivne osobine: pragmatična i odlučna

Negativne osobine: hvalisava i bezobzirna

Životna lekcija: trebalo bi da se potrudi da je ne doživljavaju kao nemilosrdnu


Znaci koji mogu osetiti benefit tokom tranzita Venere kroz znak Jarca: Bik, Devica i Jarac (odnosi se i na one koji imaju podznak u ovim znacima ili neku od ličnih planeta)


Znaci koji mogu osetiti tenziju kroz tranzit Venere u znaku Jarca: Ovan, Rak i Jarac (odnosi se i na one koji imaju podznak u ovim znacima ili neku od ličnih planeta)


Poznate dame sa Venerom u Jarcu: Bojana Bojović, TV voditeljka, Bojana Novaković, srpsko-australijska glumica, Danijela Karić Mileusnić, pevačica


Pevačica Danijela Karić Mileusnić ima Veneru u znaku Jarca, foto: instagram print screen


Comments


bottom of page