top of page

VENERA U BIKU Mazna, nežna i senzualna

Updated: May 25, 2021


Piše: Jelena Đokić

Profesionalni astrolog i astroterapeut


Od 14.04 – 08.05.2021. Venera boravi u znaku Bika, znaku svog sedišta

Posle tranzita Venere u Ovnu kada je sve prištalo od akcije, ulazimo u period kada su ljubavi romatnične i slatke, period pasivnih odnosa i lenjosti, period praznovanja i plandovanja. Je l znate neku Veneru u Biku koja živi pun potencijal svog sedišta?



Kakva je žena sa Venerom u Biku?


Pre svega traži sigurnost u ljubavnim odnosima. Od onih je Venera koje su u suštini stidljive i smara ih da upoznaju nove muškarce. One se rano udaju, teže materijalnoj sigurnosti u vezi i braku i veoma im je važno da je njihov muškarac situiran. Žene sa Venerom u Biku najčešće privuku muškarce koji mnogo rade. Žene sa ovom Venerom obožavaju da ih partner odvede na neki lep piknik, ili na dobru klopu, ali isto tako u bioskop. Važno im je da se osećaju zaštićeno, maženo i paženo. Dodir je veoma važan i izuzetno su taktilne, te im je u životu veoma važno da osete pod rukom samo najkvalitetnije materijale poput svile ili kašmira, preko kože (puno polažu na sopstvenu negu tela, a vrlo im je značajno da njihov muškarac ima nežnu kožu, pa nadalje. Obožavaju da se maze, kod njih predigra može da traje satima, a podrazumeva pregršt dodira, kvalitetne hrane i pića i dugih poljubaca.


Jovana Joksimović ima Veneru u Biku, foto: Story Srbija



Ako imate Veneru u znaku Bika i želite da saznate kada je njen povratak pošaljite mi email na prepoznavanje29@gmail.com i napisaću vam datum ili zakažite konsultaciju Venerin povratak gde ćete dobiti detaljne instrukcije i rituale da proslavite Venerin rodjendan


Pozitivne psihološke osobine Venere u Biku: ljubazna, topla, senzualna, stabilna, puna ljubavi, postojana, predvidiva



Olja Lević ima Veneru u Biku, foto: Instagram @oljalevic



Negativne psihološke osobine Venere u Biku: posesivna, spora, kruta, tvrdoglava


Muškarac sa Venerom u Biku


Kakve devojke ga privlače?


Venera vlada znakom Bika, u svom je sedištu, pa su njene karakteristike izražene lako i prirodno. Ona je lagana i senzualna, pa je i muškarac sa ovom pozicijom Venere upravo takav – pre svega erotičan, ne toliko seksualan na prvu loptu. Sav je nekako sladak i ume da se podvuče pod kožu. Znajte da kod njega stvari idu malo sporije jer je Bik fiksni znak i treba mu da se pokrene, ali kad se pokrene – nezaustavljiv je. Čime ćete ga najpre osvojiti? U njegovom slučaju put do srca vodi preko stomaka, dakle kvalitetnom klopom, a potom i masažom 😊 On privlači žene koje traže stabilnost i sigurnost, nije komplikovan, iskren je i neposredan, pa ako ste takav tip devojke samo napred u osvajanju. Ponekad može biti previse opušten za vaš pojam, ali prihvatite ga takvim, nikada se neke stvari neće promeniti po pitanju njegovog ubrzavanja. Muškarca sa Venerom u Biku privlače ženstvene dame, drage i nežne, mirne, koje ne talasaju. Pojedine mogu privući i dominatne žene, energične i nezavisne, ali to će pokazati aspekti koje obrazuje njegova Venera sa drugim planetama. Privlače ga žene prijatnog, melodičnog i umirujućeg glasa. Potrebna mu je žena koja može da udovolji njegovim senzualnim potrebama, a on će joj pružiti u postelji i više nego što bi mogla da zamisli.



Verica Rakočević ima Veneru u Biku, foto: Hello Srbija



Šta možemo da očekujemo kroz tranzit Venere u znaku Bika od 14.04 – 08.05.2021.


PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE


27.04.2021. u 05:31 u Beogradu i regionu, dešava se na 7.stepenu (stepen Vage)


Kada se Sunce i Mesec nadju preko puta drugog, tačnije u opoziciji na nebu se formira slika punog Meseca. Sedmi stepen je stepen Vage, stepen odnosa a Uran u znaku Bika pravi jak kvadrat prema Suncu i Mesecu, orbisa pet (ljubav) te se mogu očekivati neprijatna iznenadjenja u mnogim brakovima. Želja za oslobađanjem je velika, pa energija od ovog do naredenog punog Meseca, 26.maja kada će biti lunarna eklipsa na 05.stepeni (ljubav) Strelca obiluje neočekivanim situacijama. Posebno će pod lupom biti Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije rodjeni u prvoj dekadi vladavine znaka, ali I oni sa podznakom u navedenim znacima, kao i oni sa ličnim planetama poput Venere ili Marsa u nekom od ovih znakova.


MLAD MESEC U ZNAKU BIKA


11.05.2021. u 21:00 u Beogradu i regionu, dešava se na 21.stepenu Bika (kritični stepen, stepen Strelca)


Sunce i Mesec na istom stepenu, 21.Bika prave konjukciju (slika mladog Meseca) i obrazuju sekstil sa Neptunom na 22.stepenu Riba – povoljan je period da izmaštate sve ono što biste voleli da se materijalizuje. Na mlad i pun Mesec praktikuje se post vodom 24 sata (počev od trenutka kada se odigrava lunacija pa naredna 24 sata), a mlad Mesec je posebno povoljna prilika kada možete da „posejete seme“ za nešto što želite da privučete u život. Napišite na jedan papir sve ono što želite da ostvarite, ali nemojte se previše rasplinjavati jer Neptun u Ribama ume da bude zavodljiv. Potrudite se da budete što konkretniji jer je lunacija u znaku Bika, ali se odigrava na stepenu Strelca te je pre svega nada ključna za ostvarenje vaših vizija.


25.04.2021. Venera u Biku obrazuje egzaktan kvadrat sa Saturnom na 12.stepenu Vodolije – neke ljubavi su nemoguće, teško ostvarive, zbog razlike u godinima ili prosto se ne krećete u istim krugovima. Ovo je energija patnje u ljubavi, rastrzanost izmedju pripadanja i slobode.


27.04.2021. Merkur i Venera obrazuju jaku konjukciju u Biku i kvadrat sa Saturnom u Vodoliji eto i dodatnih briga po pitanju odnosa ljubavi, čuvajte grlo. Glas može da strada zbog patnje u ljubavi, promuklost se javlja pa i problemi sa štitnom žlezdom, ili se pojačava osećaj knedle u grlu


Poznate dame sa Venerom u Biku: Jovana Joksimović, Verica Rakočević, Ljubinka Klarić, Olja Lević, Adele, Jessica Alba, Cher, Penelope





Ukoliko Vam se dopao tekst donirajte:


Broj računa: 325-9500700088630-85

UDRUŽENJE ''JEDANAEST - 11'', Beograd


ili




prepoznavanje29@gmail.com

bottom of page