top of page

LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP


PIŠE: Jelena ĐOKIĆ

Profesionalni astrolog, astro terapeut

Bahov praktičar, BFRP
OVAN

Sam početak leta je Ovnovima i onima sa podznakom u Ovnu doneo nalet energije, posebno su raspoloženi za seks i kombinacije, jer je Mars u znaku Ovna. Već od 05.jula energija se drastično menja, jer planeta seksualnosti prelazi u znak Bika, gde je slab pa ulaze u lenju fazu, više ih zanima pravljenje para. Srećom Venera je u znaku Blizanaca što može doneti puno flerta, dopisivanja, izazaka, druženja, sve u svemu ono što Ovnovi vole. Sredina jula rezevrisana je za porodicu, biće puno lepih trenutaka. Mars ulazi u znak Blizanaca 20.avgusta pa se Ovnovi ponovo vraćaju u igru, svugde ih ima, posebno su aktivni ljubavni i seksualni odnosi u komšiluku, ali i na kraćim putovanjima, a privlače ih akcije u kolima. Tokom avgusta je Venera, planeta ljubavi u znaku Lava što posebno pogoduje Ovnovima, mnoge dame će zablistati u ovom periodu, a ljubavi će biti de lux, ili sa 7 zvezdica.


BIK

Muški Bikovi su medju prva tri najnevernija znaka Zodijaka, ali u poslednjih godinu dana njihovo Sunce je opterećeno kvadratom sa Saturnom i konjukcijom sa Uranom. Trese im se sve u životu, a energija im je na nuli, za Bikove je ovaj period prepun iznenadjenja, oni više vole rutinu. Kad nema životne energije, mnogo manje su i seksualno aktivni. Za njih je to isto. Umorni su i željni promena. Mnogi Bikovi u braku se razvode, a ovo leto je naročito intenzivno po pitanju ljubavnih odnosa za njih. Od 5.jula Mars ulazi u znak Bika i prelazi preko njihovog Sunca, tako da će biti dosta napetosti, plus će u određenom trenutku Mars preći preko Urana i doneti problem volje. Možda i misle ne neku osobu, ali jednostavno nemaju snage tokom leta za bilo kakvu ljubavnu ili seksualnu aktivnost. Sredina jula i transit Venere kroz znak Raka mogu doneti Bikovima puno lepih trenutaka.


BLIZANCI

Njih je u pozitivnom smislu razludeo tranzitni Jupiter u Ovnu i doneo im bezbroj flertova, udvaranja, a neki su se našli i u paralelnim vezama, posebno oni pripadnici znaka rodjeni u maju. Početkom leta Venera je u Blizancima što je posebno povoljno za ovaj znak, veoma su lepi, privlačni, ne mogu da kažem samo suprotnom polu, jer ima zainstersovanih i za isti pol. Mars u Biku je slab tako da on često ume da aktivira homoseksualne odnose, kojima su ovog leta posebno skloni muškarci rodjeni u ovom znaku. Kraj avgusta donosi ulazak Marsa u njihov znak, a planeta seksualnosti će boraviti u Blizancima čak do 25.marta 2023, jer će biti retrogradan u periodu od 31.oktobra 2022. do 12.januara 2023.


RAK

Vi ste miljenici ovog leta, posebno kada su ljubavni odnosi u pitanju. Uživate na medenom mesecu od 18.jula kada Venera udje u znak Raka, mnogi Rakovi će ovog leta reći sudbonosno DA. Vama je ljubav i romantika na prvom mestu uvek i zauvek. Tranizit Venere u Blizancima do sredine jula može doneti glas od bivše ljubavi makar kroz poruku na nekoj od društevnih mreža, ali ništa više od toga se neće desiti. Vi ste najverniji znak Zodjaka.
LAV

Ulazak Venere u znak Lava 11.avgusta obasjaće vaš znak, osetićete se glamurozuno i seksi. Bićete u centru pažnje suprotnog pola. Nije vam lako prethodnih godinu dana, stislo vas je sa svih strana, imate manjak životne i seksualne energije. Oni koji su u dugim vezama ili braku, od sredine jula mogu aktivirati tajni odnos sa osobom kojoj se iskreno dive i koja je predmet njihove čežnje. To može biti ozbiljna infuzija da živnete u rutini koju živite.


DEVICA

Od polovine avgusta očekujte vesti od bivše ljubavi. Setiće vas se. Oni koji su sami, upoznaće u avgustu karmičkog paretnera što znači da se ta osoba ne zadržava dugo u vašem životu, već je tu da vas nauči nečemu ili da vam da lekiciju. To poznanstvo se može desiti na nekom de lux mestu ili pak na nekoj luksuznoj destinaciji. Ovo leto za Device nije posebno intenzivno ni uzbudljivo kada je ljubav u pitanju, više ste fokusirani na posao.


VAGA

Početkom leta Mars u znaku Ovna vam ne ide u prilog kada su partnerski odnosi u pitanju. Svadje će potrajati do 5.jula kada ova ratoborna planeta ulazi u znak Bika, od tada spuštate loptu. Nakon toga lek za sve bi mogao da bude seks, savet je da se aktivirate na tom polju. Leto nije vaše godišnje doba kada je ljubav u pitanju. Više vas zanima da učite i da gradite karijeru.ŠKORPIJA

Oh kakvo burno leto za vas! Venera u znaku Bika vas je već razmazila i donela mnogo toga lepog u partnerskim odnosima u maju i dobar deo juna. Trenutno Venera u Blizancima tranzitira kroz vaše prirodno osmo polje, polje seksualnosti, trudnoće i porodjaja tako da svima koji imaju podznak u Škorpionu pojačava mogućnost za aktivnosti kada su te teme u pitanju. Šta bi moglo da pomrsi konce u vašim partnerskim odnosima? Tranzit Marsa kroz znak Bika u periodu od 05.jula do 20.avgusta 2022. kada mogu biti pojačane svadje u posebno onima koji su u braku.
STRELAC

Znak i podznak Strelac je na sedmom nebu. Mnogo ste zaljubljeni. Jupiter u Ovnu tranzitira kroz vaše peto polje i donosi tokom ove i naredne godine do maja, mogućnost da dobijete dete. Ako pak ne razmišljate o deci ili su vam deca već velika, svakako je pojačan osećaj zaljubljenosti bilo u osobu sa kojom ste u braku, bilo u nekog novog ako ste slobodni. Za vaš je ovo leto nezaboravno kada su ljubav i seks u pitanju.


JARAC

Stiže prinova u porodicu dragi Jarčevi. Veliki broj vas rodjenih u znaku i sa podznakom u Jarcu ste zaljubljeni do ušiju, leto je posebno lepo po pitanju ljubavi i skladnih partnerskih odnosa. Od polovine jula mnogi ulaze u brak. Po zvezdama ste medju favoritima kada je ljubav u pitanju tokom leta 2022.


VODOLIJA

Venera na početku leta tranzitira kroz vaše prirodno peto polje, polje ljubavi i dece, tako da ste baš u elementu. Ako ste sami otvara se puno prostora za flert i udvaranje, a ako ste u vezi, najvažnije je da bude lakoće u komunikaciji. Bez teških tema i sa puno kratkih putovanja. Onima sa znakom i podznakom u Vodoliji koji su u braku već duže vreme ne cvetaju ruže na ovom planu, jer ste pritisnuti tranzitom Saturna u Vodoliji preko vašeg Sunca, ali i kvadratom sa Uranom koji sa Suncem u Vodoliji aktivira kod za razvod, ili makar osećaj da biste pobegli glavom bez obzira od muža, oca ili nekog autoriteta. Od 11.avgusta Venera ulazi u znak Lava odakle će trpeti izazovne aspekte sa Saturnom u Vodoliji i Uranom u Biku, te bi to mogao da bude zvaničan kraj vašeg braka.


RIBE

U periodu od 18.jula do 11.avgusta očekuje vas puno lepih dešavanja po pitanju ljubavi. Zauzete Ribe mogu imati aferu, a oni slobodni će imati utisak da ih je voljena osoba začarala tj.omadjijala. Oni sa podznakom u Ribama mogu reći sudbonosno DA u kasno leto, od 04.septembra kada Venera bude tranzitirala kroz vaše 7.polje, polje braka i partnerskih odnosa. Oni rodjeni u prvoj dekadi vladavine znaka ili sa podznakom na prvih 10 stepeni Riba mogu imati izvesnih tenzija sami sa sobom od 20.avgusta što se može preliti i na druge odnose.bottom of page