top of page

ZAKORAČITE U SVOJU BUDUĆNOST 2023.GODINA OSTVARENJA SNOVA

Da li znate da godina pred nama, 2023. u sebi nosi 3 važne astrološke promene: ulazak Plutona u znak Vodolije (u Jarcu je bio od 2008), Saturna u znak Riba i Jupitera u znak Bika?


Plutonov tranzit kroz znak Jarca od 2008. do sada doneo je promenu sistema u svim segmentima, izljuljao je više puta brze, poremetio tokove novca, u prvi plan ubacio minimalizam kroz modu, doveo do podizanja granica i otudjivanja tokom pandemije Covid 19 i u post pandemiji doneo brojne izazove, depresivna stanja i pucanja po svim šavovima.


Sada je vreme za jednu novu energiju - promenu znaka, pa i elementa u kome će se naći Pluton, gospodar transformacije.

Jedan od ključnih datuma je 23.mart 2023. kada Pluton ulazi u znak Vodolije i najavljuje na velika vrata Eru Vodolije.

Drugi ključan datum je 07.mart 2023. kada Saturn ulazi u znak Riba, a treći je 16.maj 2023. kada Jupiter ulazi u znak Bika.


Da li ste spremni za darove neba?

Ima još nekoliko datuma tokom 2023. o kojima ću vam pričati na predavanju posvećenom godini pred nama. Iako u svom kodu 2023. godina krije broj 7 što je simbolika Urana, ovo je u mnogome i godina Kirona. Biće reči i o njemu - ranjenom iscelitelju koji je otkriven u novembru 1977. U pitanju je satelit koji ide od Saturna do Urana (obe planete su vladari Vodolije), a tokom 2022. nekoliko puta su ove dve planete obrazovale kvadrat i pripremile nas za ono što nas čeka. Godina pred nama je godina završetka svih starih obrazaca ponašanja, samosabotaža iz naše genetike, to je godina raskidanja sa našim precima i njihovim ranama koje su živele kroz nas.


Da li ste spremni da okrenete nov list, tako da sve krene od vas?

Da li ste spremni da zakoračite u svoju budućnost?

Da li ste spremni da zakoračite u novo polje - polje svih mogućnosti?


Ako je vaš odgovor DA čekam vas na on line predavanju, koje ću održati u petak, 23.12.2022. sa početkom u 20h po srpskom vremenu putem Zoom aplikacije. Za sve one iz drugih vremenskih zona, koji ne mogu da prisustvuju u realnom vremenu, a prijave se, nakon predavanja poslaću audio snimak i prezentaciju. Govoriću o važnim datumima tokom 2023. i dati predloge aktivacija za vaše najviše dobro. Biće reči i o svim znacima Zodijaka, tako da će svako dobiti poruku godine za svoj znak.


PRIJAVE SU OTVORENE DO ČETVRTKA, 22.12.2022. DO 20H (nakon toga šaljem link za Zoom svima koji su prethodno izvršili uplatu i poslali dokaz o uplati). Deo prihoda od kotizacija biće usmeren za kupovinu knjiga za 60 dece iz socijalno ugroženih porodica i naći će se u novogodišnjim paketićima koje priprema Fondacija "Humanost bez granica" iz Beograda.


UPUTSTVO ZA UPLATU:


Uplate iz Srbije:


Prima: Udruženje astrologa "Jedanaest - 11", Stanka Paunovića 11, Beograd Iznos: 2.500 din Opis: donacija - nemojte uplaćivati pod drugom šifrom i drugim opisom, jer će vam u suprotnom novac biti vraćen Šifra: 190 ili 290 ili 187 / 287 Broj računa: 325-9500700088630-85 Za uplatu iz inostranstva:

Pošaljite mi email na prepoznavanje29@gmail.com i poslaću vam instrukcije za uplatu


Želim nam svima srećnu i radosnu 2023.godinu, da nam se ostvare najludji snovi!


Vaš astrolog Jelena Đokić
bottom of page